Bij Bewust Bewegen wordt al lang samengewerkt met Schrijver Orthopedie in Utrecht, (www.schrijverorthopedie.nl). Hans-Peter Wallenburg maakt blauwdrukken van voeten om inlays te kunnen vervaardigen bij cliënten met voetproblemen. Deze samenwerking is altijd naar tevredenheid verlopen. Wel is de afstand Utrecht-Tubbergen erg groot indien er een intensiever overleg nodig is over specifieke problematiek. Om deze reden heeft onze praktijk gezocht naar een partner met kennis en ervaring om voet- en statiekproblemen in een gezamelijk spreekuur te kunnen beoordelen.

H-P Wallenburg is master manueeltherapeut met kennis van problemen in het houdings-bewegingsapparaat welke kunnen voortkomen uit een afwijkende voetpositie. Daarnaast is hij echografist en geschoold door de stichting Podozorg Nederland specifiek in afwijkingen in voet en enkel.

Jill Luttikholt is podotherapeut bij Wender Podotherapie (www.podotherapeut.nl) Zij werkt samen met ons om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Beide specialiteiten hebben grote raakvlakken zodat een gezamelijk spreekuur grote voordelen biedt.

Op de lokaties in Albergen en Vasse van onze praktijk wordt regelmatig een gezamenlijk spreekuur georganiseerd. Indien u daarvoor wilt afspreken kunt u contact opnemen met onze praktijk. Zie ook onze folder: voetenspreekuur