U kunt direct een eerste afspraak plannen in onze agenda. Dit betreft dus een allereerste afspraak bij een klacht en geen vervolg afspraak. Kijkt u hiervoor eerst bij welke therapeut u de afspraak wilt plannen, in verband met specialisaties en vakkundigheid. Daarnaast zijn er verschillende opties mogelijk die hieronder benoemd staan, kijk welke optie voor u van toepassing is. Mochten er dan toch nog vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u tijdens de openingstijden van de praktijk telefonisch contact met ons opnemen.


Eerste afspraak met verwijzing

Eerste afspraak met verwijzing van huisarts of specialist. Deze afspraak duurt 45-60 minuten. De therapeut doet een intake aan de hand van uw verwijzing en aansluitend krijgt u een behandeling en advies. Neem uw verwijzing mee naar de eerste afspraak.


Eerste afspraak met verwijzing, kort

Eerste afspraak met verwijzing van huisarts of specialist. Deze afspraak duurt 30 minuten. De therapeut doet een intake aan de hand van uw verwijzing en aansluitend krijgt u een behandeladvies. Neem uw verwijzing mee naar de eerste afspraak.


Eerste afspraak zonder verwijzing

Eerste afspraak zonder verwijzing van huisarts of specialist. Deze afspraak duurt 45-60 minuten. De therapeut doet een intake aan de hand van uw klacht en aansluitend krijgt u een behandeling en advies.


Eerste afspraak zonder verwijzing, kort

Eerste afspraak zonder verwijzing van huisarts of specialist. Deze afspraak duurt 30 minuten. De therapeut doet een intake aan de hand van uw klacht en aansluitend krijgt u een behandeladvies.Maak afspraak