" Ik begeleid verschillende groepen, waaronder Meer Bewegen voor Ouderen en de 55+ fitness. Verder werk ik veel samen met onze ergotherapeute, Leonie Kemerink, waarbij we er samen voor zorgen dat de klachten die ouderen ervaren worden verminderd of verholpen."
Colin is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut in Enschede. In datzelfde jaar is hij begonnen met de Masteropleiding Geriatrie Fysiotherapie, mede doordat hij graag met ouderen werkt. In oktober 2018 heeft Colin zijn masteropleiding afgerond. Hij is gemotiveerd om er samen met ouderen voor te zorgen dat hun fysieke gezondheid optimaal blijft en dat ouderen ook langer en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Sinds maart 2016 werkt hij voor Bewust Bewegen.

Binnen Bewust Bewegen is Colin elke dag op onze verschillende locaties aanwezig. Ook komt hij bij een verwijzing van huisarts of medisch specialist aan huis voor therapie. Tevens begeleidt hij ook de Ouderengymnastiek in Tubbergen en Vasse, de 55+fitness in Vasse en de Medisch Fitness op maandagavond in Tubbergen.

e-mail: c.siers@fysiotubbergen.nl